tisdag 18 maj 2010

SK

Vart är vi på väg?

4 kommentarer:

Jonas sa...

The only way is down!

Christian Andersson sa...

Mats Åmvall säger, - Vi tror att vi vinner i kvalitet om vi har medarbetare som kan mer än en sak. Min erfarenhet är att de nyutexaminerade journalisterna har ett gott bildsinne.

Något mer världsfrånvänt var det länge sen jag läste. Vet inte vilka nyutexaminerade journalister han refererar till, men varken JMG eller JMK har någon bildjournalistik att tala om på schemat. Jag kan inte förstå hur sämre bilder i tidningen kan generera fler läsare. Satsa på att vidareutbilda fotograferna i stället och skapa förutsättningar för bättre bildjournalistik. Är så trött på alla chefer som inte har bättre idéer än att sparka personal. Att dessutom ha mage att påstå att det gynnar kvalitén är bara skrattretande. Artikeln i Journalisten var för övrigt väldigt okritisk och oengagerad, ska verkligen Åmvalls skitsnack få stå oemotsagt.
/Christian Andersson

Erik sa...

Åmvall tycker att fotograferna inte kan lära sig att skriva tillräckligt bra, men tydligen är det inga som helst problem för reportrarna att lära sig fota tillräckligt bra. Hör han inte hur fullständigt korkat det låter?

Lars Dafgård sa...

Jag blir bara så ledsen. En så otroligt naiv människa som Åmvall har jag nog sällan skådat. Möjligtvis på Big brother för många år sedan. Jag hoppas nu att Mittmedias högre makter går in och talar denna vilsna man till rätta.

Om mig

Malmö, Skåne, Sweden