fredag 28 december 2007

Gott Nytt år!

Jaha, då var det fredag igen...Jag har knappt öppnat datorn sista dagarna. Nyttigt, skönt och lite stressande. Det är sjukt det här med datorstressen som är rätt påtaglig. Jag har lagt in ett "nytt" bildspel på hemsidan som jag lovat. Det är från 2004 och du ser det såklart på hemsidan.

Nu är det snart nytt år och det känns rätt skönt. Jag ska ta mig i kragen nu och köra igång igen. Ofta brukar jag tycka att hösten är den där sparken i arselet men 2007 så behövs det både på hösten och nu till nyåret. Det ska bli skönt.
Jag har haft hemsidan i 7 veckor nu och kommit med bildspel varje fredag som jag lovade. Nu ska jag inte lova något mer än att jag ska försöka göra dom bättre, bli bättre och ha roligare. Ja, det var ju inget det där...Men jag ska försöka att hålla igång åtminstone. Jag börjar jobba igen på torsdag och på söndag är mitt reportage inne som jag snackat om förut och då lägger jag såklart ut bildspel på hemsidan också. På söndag alltså, den 6 januari tror jag det är.
Alla tidningar och Tv och överallt så ska året summeras. Vi fotografer gör det genom årets bild som det är mycket snack om runt jul/nyår. Jag har sett så ofantligt mycket bra nu i år redan inskicket så man tror inte det är sant. Det är roligt och inspirerande men också skrämmande att ha så mycket duktiga kollegor och vänner. Jonas Lindkvist skickade bilder igår och det är ju bara så bra. Han är säkert nominerad i slutet av januari. Torbjörn Jakobsson, Daniel Nilsson, Bonny Håkansson, Kalle Melander, Emil Malmborg, Linus Meyer och Anna Simonsson och Emma Larsson är alltid duktiga. Säkert också nominerade. Sen alla man inte sett bilder av än. Usch vad roligt och spännande. Jag håller tummarna för er alla i tävlingen. Lycka till! Kom ihåg vart ni läste listan först, gör gärna egna anteckningar....haha
Såg att årets bild fått hit Adam Pretty till juryn. Satan i gatan vad högt dom lägger ribban på dom där jury-killarna och tjejerna. Roligt! Bra jobb, Jonas Lemberg. (och andra som jobbar med det)
Innan jag uppdaterade min hemsida så såg jag att Espen Ramussen lagt ut ett nytt bildspel från Thailand. Stabil kille det där, jag gillar hans grejer satan så mycket. Kul. Kolla in det bums!
Nej, nu ska jag slå igen locket igen.
Lyssna på Radioheads (in rainbows) nya. Alltid bra.
Njut nyår, ät gott och bestäm mycket regler för nya året.
Skriv i alla adresser i nya boken.
Nya mål.
Jag ska strukturera mig för att komma igång med allt. Ta nya tag! men först:
Gott Nytt 2008-år!

Inga kommentarer:

Om mig

Malmö, Skåne, Sweden